Plons is een kinderstoel. Plons is uniek. Met elke draai die je Plons geeft, verander je wat Plons is. Het is een rechte stoel voor aan tafel, met een vlakke zitting en een stevige rugleuning. Draai Plons en het wordt de allereerste lounge stoel voor kinderen. De rugleuning is langer, de zitting schuiner om relaxed tv te kijken of een boek te lezen. Plons verandert zelfs in een mannetje met uitgestrekte armen.

Doordat Plons met elke draai op een andere manier te gebruiken is, daagt Plons kinderen uit om hun ruimtelijk inzicht te ontwikkelen.

Plons komt in de vrolijke kleuren groen, blauw, roze en oranje. Plons is geschikt voor binnen en buiten. Dankzij de brede
poten, zinkt Plons zelfs niet weg in strandzand. Plons weegt vier kilo en is uit één stuk gemaakt van stevig, recyclebaar, onschadelijk polythyleen, dat bestand is tegen de zon.

Plons is veilig en draagt het CE-keurmerk en voldoet aan alle Europese regels: hij is vuurbestendigheid en gifstoffenvrij.

Afmetingen van Plons

Afbeelding linksDe zitting van de eerste zitpositie heeft een hellend zitvlak waarin je comfortabel achterover kunt zitten om een boek te lezen of om televisie te kijken. De rugleuning heeft een ruime hoek met het zitvlak.

Afbeelding rechtsDe tweede zitpositie is licht hellend en de rugleuning staat bijna haaks op de zitting. Deze zitvariant is ideaal om aan een tafeltje te spelen of te eten.